Vergunninguitbreiding beleggingsonderneming nationaal regime

De reikwijdte van het nationaal regime is beperkt tot het verlenen van beleggingsadvies (beleggingsdienst d) en het ontvangen en doorgeven van orders (beleggingsdienst a) met betrekking tot deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen of ICBE’s.

Wanneer u bijvoorbeeld beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming nationaal regime voor het verlenen van beleggingsadvies, dan kunt u deze vergunning uitbreiden met het ontvangen en doorgeven van orders met betrekking tot deelnemingsrechten in beleggingstellingen of ICBE’s.


 

Vergunninguitbreiding beleggingsonderneming nationaal regime

Als de vergunning wordt uitgebreid met het ontvangen en doorgeven van orders, dan mogen deze orders alleen worden doorgegeven aan beleggingsinstellingen of ICBE’s die in Nederland deelnemingsrechten mogen aanbieden.

 

Vergunninguitbreiding beleggingsonderneming nationaal regime

De kosten van een vergunninguitbreiding beleggingsonderneming nationaal regime zijn € 300.


 

Vergunninguitbreiding beleggingsonderneming nationaal regime

Invulinstructie
De Invulinstructie bevat een uitleg over de wijze waarop u het formulier moet invullen, welke bijlagen u moet toevoegen en aan welke eisen u moet voldoen.


Bijlagenformulieren

In de Invulinstructie wordt verwezen naar een aantal formulieren en verklaringen die u in het vergunningsuitbreidingsformulier moet uploaden. Hieronder vindt u een overzicht van deze formulieren:


Formulier
Via de link hieronder kunt u het formulier starten. U kunt het formulier online versturen.
 
Status vergunninguitbreiding nationaal regime
De status van uw uitbreiding kunt u volgen via Lopende zaken in Mijn loket. U ontvangt een schriftelijke bevestiging. Zodra de vergunning is uitgebreid, is dit zichtbaar in het register op de website van de AFM.

 

U moet zijn ingelogd om de aanvraag te kunnen doen. Kies uw inlogmethode in het kader rechts. Na inloggen keert u automatisch terug op dit scherm.

Digitaal loket


Zoeken in loketInloggen


Meer informatie

Als u inlogt, verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden inlogdiensten.


Mijn loket


U moet ingelogd zijn om Mijn loket te kunnen raadplegen.

Meer informatie