Beëindiging van de samenwerking met een aangesloten onderneming moet u melden bij de AFM. Deze aangesloten onderneming wordt dan van de vergunning gehaald.

Wij verwachten van u dat u de afgemelde aansloten onderneming(en) zelf op de hoogte stelt van de afmelding.

Meer informatie
In de Invulinstructie afmelden aangesloten onderneming kunt u meer lezen over hoe u een aangesloten onderneming moet afmelden. 

Via Mijn Loket onder Lopende zaken kunt u het verloop van uw afmelding volgen. Zodra de AFM de afmelding heeft verwerkt verandert de status van de zaak naar afgehandeld. De afmelding wordt dan ook doorgevoerd in het register van de AFM.

 

Voor de verwerking van deze afmelding worden geen kosten in rekening gebracht door de AFM.

 

Invulinstructie
De AFM raadt u aan
om de Invulinstructie te lezen voordat u begint met het invullen van het formulier. In de Invulinstructie wordt een uitleg gegeven over de wijze waarop u het formulier moet invullen en welke bijlagen u moet toevoegen.

 

Formulier
Via de link hieronder kunt u een aangesloten onderneming afmelden. U kunt het formulier online invullen en versturen.

Status afmelding
De status van uw afmelding kunt u volgen via Lopende zaken in Mijn loket. U ontvangt geen schriftelijke bevestiging. Zodra de afmelding is doorgevoerd, is dit zichtbaar in het register op de website van de AFM.

U moet zijn ingelogd om de aanvraag te kunnen doen. Kies uw inlogmethode in het kader rechts. Na inloggen keert u automatisch terug op dit scherm.

Digitaal loket


Zoeken in loketInloggen


Meer informatie

Als u inlogt, verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden inlogdiensten.


Mijn loket


U moet ingelogd zijn om Mijn loket te kunnen raadplegen.

Meer informatie